12 Nisan 2017 Çarşamba

Vazgeçilmez Bir Kadın Olmak İçin Neler Yapmak Gerekir?

Bir erkeğin kalbinde, beyninde ve gözünde kendinizi vazgeçilmez yapmak istiyorsanız, yani erkeğin aklını başından almak istiyorsanız bunun için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Erkeğin isteklerine uygun bir şekilde karşılık vererek bu isteğinizi yerine getirebilirsiniz. Yapılacak çok fazla şey var bunun için kısa tutmaya çalışacağım.

1) Seksi Olmalısınız (Çekici, Cezbedici)
Hepsini bir sınıfa almak istedim. Erkeklerin büyük çoğunluğu için konuşacak olursak, kesinlikle akılları, fikirleri sekste, cinsellikte. Bunun için cinsel hayatınıza önem vermelisiniz. Bu doğrultuda da seksi olmak için çaba sarf etmelisiniz. Ayrıca erkekler mutfakta bir aşçı, yatak odasında da tabiri caizse orospu  daha kibar olursak dişiliği ön planda bir kadın görmek isterler. Bu yüzden çekici ve cezbedici olmalısınız ki gözlerini sizden alamasın.

2) Az Konuşmalısınız
Erkekler sessizliği severler. Bu yüzden anlatacaklarınızı mümkün mertebe kısa tutarak bu işi başarabilirsiniz. Konuşurken çok fazla detay ve ayrıntıya girmenize gerek yoktur. Kafa şişirmenin anlamı da yok sonuçta.

3) Dürüst Olmalısınız
Aslında hayat felsefeniz dürüstlük üzerine kurulu olsa yeridir. Yalandan ya da bir şeyi gizlemenizden hiç hoşlanmazlar erkekler. Bu yüzden kızılacak bir durum dahi olsa doğruyu söylemeniz gerekiyor.

4) Yemek Yapmalınız
Birçok erkek için mide çok önemlidir. Gerçekten çoğu için erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Bu yüzden çeşit çeşit yemek yapsanız fena olmaz hani. Bilmiyorsanız sorun değil. Her şey internette var artık. Deneyin. O da sevinecektir kendi için yapılan bir şeyi görünce.

Son olarak da Kendiniz Olun, yapmacık olmamaya çalışın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder