3 Nisan 2017 Pazartesi

Düzenli Olarak Seks Yapın

Bence mutlu olmanın formüllerinden birisi de seks. Seks özellikle erkekler için büyük bir ihtiyaç. Bunu yok saymaya gerek yok. Bu bilindiğine göre yapılacak tek şey kalıyor. Bu ihtiyacı gidermek. Bunun için de mümkün olduğu kadar bu ihtiyaca cevap vermek gerekiyor.

Çözümü ise oldukça basit. Mümkün olduğu kadar eşinizle ya da partnerinizle seks yapın. Süreyi de oldukça uzatmaya çalışın. Eşiniz veya sevgilinizle tenleriniz ne kadar çok temas ederse o kadar olumlu sonuçlarını göreceğinizi düşünüyorum. Bu süreçte hormonlarınız da sürekli olarak salgılanacağı için birbirinize olan sevginiz de artacaktır.

Düzenli olarak kastettiğim şey aslında haftada 1 gibi bir şey değil. Belki her gün bile yapabilirsiniz. Ama 4-5 gün gibi bir ara da vermeyin. Mümkün olduğu kadar çok. Canınız her istedikçe.

Bu konuda kadınları anlıyorum. Biz erkekler kadar çok seks istemiyorsunuz ve bu sizin ihtiyacınız da değil. Ama erkeklerde durum biraz daha farklı. O yüzden belki biraz sapıkça olacak ama erkeklerin canı sizi çektiğinde onlara yol verin. Yolu açın ki o da sizden asla vazgeçemesin.

En azından ben böyle düşünüyorum.
Kadınlar için fazla başınızı ağrımasın. Erkekler için biraz kendinize hakim olun demekten başka yapacak bir şey kalmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder