5 Nisan 2017 Çarşamba

Erkeklerin Kadınlarda İlk Baktıkları ya da Fark Ettikleri Yerler

Erkekler bildiğiniz gibi duygusal değiller. Bildiğiniz öküz durumu ya da odunluk diyebiliriz. Bu gerçeği hepimiz biliyoruz.

Maalesef ki bu duygusuzluğun ilk olarak ortaya çıktığı yer ya da ilk anlaşılan yer gözlerdir. Erkekler kadınların ilk nerelerine bakıyorlar? ya da Erkekler kadınlara ne gözle bakıyorlar?

Eğer ki bir erkekte daha duygu durumu ortaya çıkmamışsa ilk olarak bakılan yer ön taraftan göğüsler, arka taraftan da kalçalar. Bu bir gerçek. Çoğu erkeğin bariz bakış açısı seks üzerine kuruludur. Bu yüzden ilk olarak tercih edilen yerler ki bir de dekolte varsa ya da dar giyinilmişse kesinlikle göğüsler ve kalçalar. Bunun kolay kolay da değişeceği yok.

Kadınlarında bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden seksi kıyafetler ve giysiler de tercih ediyorlar. Alan memnun veren memnunsa sorun yok tabi.

Ama zaman geçtikçe duygu durumu ortaya çıktığı zaman, erkekler gözlere, dudaklara, gülümsemelere, saçlara, mimiklere ses tonlarına oldukça dikkat ederler. Tabi burada yazılanlar genel geçer söylemler. Kişiden kişiye göre değiştiğine de adım kadar eminim. Tam tersi durumların da olduğunu düşünüyorum.

Gerçeklerden kaçamazsınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder