4 Nisan 2017 Salı

Sevdiğinizi Öperek Uyandırın

Öpmek belki de dünyanın en masum, en güzel, en naif duygusu. Ne çok aşırı ne çok az. Çok hoş bir olay olduğuna eminim. Öptüğünüz insana sevginizi belli edersiniz. İster yanaktan öpün ister dudaktan. Şu da bir gerçek ki, öptüğünüz zaman hormon salgılıyorsunuz ve bu hormon da aslında sizi mutlu eden bir şey.

Hatta bazen küçük çocuklar düştüğünde "öpeyim de geçsin" deriz. Bunun bilimsel olarak da açıklamasını yaptılar. İyileşmeye katkıda bulunuyormuş öpücük.

Aslında sevdiğimizin de bir göstergesidir öpmek. Bu yüzden flörtünüzü, sevgilinizi, eşinizi öpün. Çok fazla da abartmayın ama farklı olduğunu da hissettirin.

Mesela sabahları eşinizi öperek uyandırın. Öpüşünüzü yanağında dudaklarında hissetsin. Gülümseyerek öpün. Her öpüşünüzde yeniden sevin birbirinizi. Zaten eşiniz de durumu fark edecektir. Hem öpseniz ne kaybedersiniz ki. Güne güzel başlamak sizi de ayrıca zinde tutacaktır.

Sadece uyandırmak için ya da sabahları öpmeyin. Evden çıkarken öpün. Eve gelince öpün. Buluştuğunuzda yanağına buse kondurun. Güzel haber aldığınızda öpün. Sevinince öpün. Yani her anınızı öperek paylaşabilirsiniz.

Öptükçe mutluluğunuz da artacaktır. Ama öpülerek uyanmak gibisi yoktur. Bu yüzden sevdiğinizi öperek uyandırın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder